Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2011 11:19 - Адел "продуктът"
Автор: deepimpact Категория: Забавление   
Прочетен: 2349 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 30.09.2011 13:44


На скоро ми минаха покрай ушите следните думи, че "продукт като Адел е невъзможно да се случи в Америка или в България" и се замислих много сериозно, защо всъщност. Някои големи умове в музикалният бизнес отдавна са открили формулата за успех, която е - много скандал + хубава визия + идея разкрепостеност  = небивал успех и пари. "Сексът продава", а продажбите и рейтингите са най-важното. Талант? - това какво беше?
Да ви кажа малко ми омръзна редовно развиващият се сценарий в шоубизнеса - при жените май е по-лесно - зрителите и слушателите започват да губят интерес към амбициозната звезда и решението е много просто - нова прическа и стайлинг в стил Мерилин Монро, малко скандалче за привличане на вниманието и - "О, тя се завърна!". 
При мъжете е малко по-трудно, на тях им трябва скандал и време... първо тръгва като слух, после се показва снимков материал и каквато и да е новината, колкото и лоша да е, се оказва, че май няма такова нещо като лоша реклама. Момичетата винаги ще обичат лоши момчета, а момчетата се възраждат от пепелта на собственият си добре режисиран провал още по-известни и успешни от преди.
И какво - секс и скандал. Сигурна формула за успех.
Обаче отнякъде, изневиделица, зрителят се промени, може да е поумнял, а може би евтините номерца му омръзнаха, но зрителите започнаха все повече да се вглеждат в личността. Страно е как очите на човек говорят винаги истината, а зрителят иска истината. Искаме истински личности, които не се боят да излязат без грим, които са просто себе си, които съдържат повече талант, отколкото скандал. Искаме истината, или поне нещо близко до нея... А когато негово величество зрителят иска, трябва да му се даде.
Оказа се изненадващо, че разбитото сърце продава повече от секса и скандала... може би светът става малко по-добър.

Добавям и една песничка, която най-сетне си има и клип. Нека всеки, който я обича да се чувства поздравен. 
Мисля, че точно така звучи разбитото сърце...





Тагове:   Адел,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. giminibilibob - Адел е прекрасна!
30.09.2011 11:36
Толкова красива и талантлива. Съгласна съм с теб. Може би когато си обграден от толкова много фалш, евтини трикове за привличане на вниманието, силикон и неестествена красота, веднага щом се появи нещо толкова истинско като това момиче сетивата ти се разбуждат сякаш от вековен сън. Няма как да не я забележиш и да не се влюбиш в музиката й.
Благодаря за поздрава и много хубав петък от мен!
цитирай
2. deepimpact - Нали...
01.10.2011 18:23
Страхотна е... онзи ден слушах как обясняваха на една начинаеща певица, че трябва да "пее с очи", точно така пее Адел. Всичко се изписва на лицето й, това не можеш да го изиграеш, трябва да го почувстваш. А когато един изпълнител има дарбата с музиката си да те накара да настръхнеш и просълзиш, мисля че си е свършил работата. Не ни трябват силикони, скандали и фалш, а просто някой да ни накара да настръхнем.
Прекрасен ден и на теб Джими
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deepimpact
Категория: Забавление
Прочетен: 104768
Постинги: 19
Коментари: 40
Гласове: 129
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031